Flyttstädning i Hedemora

Flyttstädning i Hedemora

Nu vräker regnet ner här i Hedemora, det känns som det dåliga vädret aldrig tar slut. Ska i vanlig ordning på yoga i eftermiddag men det är några timmar kvar. Hur är det med alla mina kära läsare idag då? Här kommer det ett inlägg som ni har frågat efter, nämligen om flyttstädning, läs mer här.

Att flytta kan vara mycket stressigt. Det finns så mycket skräp att ta hand om, och du tar med dig alla saker som har legat i åratal. Du vet precis att dessa saker kommer att behöva en grundlig rengöring och desinficering innan de kommer in i ditt nya hem. Lämna inte flyttstädningen till sista minuten, för det tar tid och energi, minst en dag eller två till beroende på hur många saker du har med dig – men jag har redan behandlat flyttstädning i ett annat inlägg som du hittar här: Vi har gjort en flyttstädning i mammas lägenhet.

I dag ska vi fokusera på vad städfirmor gör när de städar för det kan vara en bra sak att ta hjälp så kan man fokusera på annat än att städa själv. Om du vänder dig till en bra flyttfirma har de med sig all rätt utrustning för rengöring.

Det första är att se till att du har tömt allt som behöver tömmas i sina respektive rum innan flyttstädningen anländer. På så sätt kan de fokusera på att få det kliniskt rent på alla ytor, även bakom kylskåp och frys för att inte tala om badrummet. Det är en bra idé att låta flyttstädarna gå från rum till rum och arbeta sig fram till utgången. Det är där du kommer att möta dem när de lämnar huset. En flyttstädning är en grundlig städning. Du vet lika väl som jag hur mycket skräp du har samlat på dig, vilket innebär att en flyttstädning är alla tiders!!!!


Kommentarer är stängda.