En ny frisyr piggar upp!

En ny frisyr piggar upp!

Hej och god morgon. Wellnessinlägg brukar det bli med fokus på till exempel yoga som jag går på en gång i veckan men att må bra handlar om så mycket mer än bara detta. Trivs man med sin frisyr så trivs man också med sig själv och livet i största allmänhet och tanken med det här inlägget är att tipsa er om en frisör i Åtvidaberg som jag varit hos. Efter att ha varit där kan jag inget annat säga än att jag är grymt nöjd och såklart vill jag rekommendera er att prova på att gå till denna frisör så att ni ska kunna känna er lika nöjda och belåtna som jag. En ny frisyr piggar upp kort och gott och tar fram det bästa ur ens utseende och personlighet och det skadar inte att man någon gång testar att gå till en annan frisörsalong eftersom alla frisörer klipper olika och vad den ena inte ser, ser den andra och det kan vara så att det ligger som en dold skatt i håret, det gäller bara att plocka fram den och det kan denna frisör göra. Den här salongen är alltså inte den du är van vid, men jag är säker på att du efter ett par besök där kommer att förstå och se vad jag menar. Det var ingen slump att jag valde att gå just dit. När en kollega kom till jobbet var det knappt att vi kände igen henne för hon hade en ny frisyr som var så himla snygg och när hon berättade vem som klippt henne så bestämde jag mig för att även jag klippa mig på samma frisersalong och nu är vi två skönheter på jobbet och jag kommer definitivt gå dit igen, bara så att ni vet!


Kommentarer är stängda.