En lyckad badrumsrenovering

En lyckad badrumsrenovering

Hej och välkommen. Detta är egentligen en blogg där jag skriver mycket om välbefinnande och bland annat har fokus på mina inlägg varit mycket på yoga och wellness men idag kommer det att bli ett inlägg som skiljer sig en del från vad jag normalt sett tar upp. Jag har fått hjälp med en badrumsrenovering och vad kan då passa bättre än att skriva ett inlägg om detta. För det är säkert många av er som har badrum som behöver renoveras och bor ni i bostadsrätt som jag gör så ligger det på en själv att vårda lägenheten och man har en skyldighet att se till att hålla badrummet i gott skicka.

Bara i vår förening var det flera lägenheter som vid en besiktning visade sig har brister i badrummen och det var då läge för att renovera dem. Vissa badrum var aldrig renoverade och det är 50 år sedan huset byggdes. Mitt badrum hade en fuktskada vid golvbrunnen och eftersom hela badrummet var från 1975 så kändes det som att jag ville göra det snyggare när det ändå skulle renoveras och nu har det blivit riktigt tjusigt och jag är så nöjd med företaget som renoverade. Om du behöver hjälp med en badrumsrenovering och dessutom bor i Kungsbacka skulle jag vilja rekommendera dig att vända dig till detta kvalitativa företag som jag vände mig till för de är verkligen bra, och det är ett företag som vår förening som regel rekommenderar när det kommer till badrumsrenovering. Ni kan alltid om ni är intresserade, läsa mer om dem inne på deras hemsida som ni kommer till om ni klickar på länken som finns en bit ovanför här i inlägget. Hoppas ni tyckte om det här inlägget och att ni hör av er om det är någonting mer ni hade önskat att jag skulle tagit upp!


Kommentarer är stängda.