Renovering av källaren

Renovering av källaren

God förmiddag, god förmiddag! Vad trevligt att just du har valt att klicka dig in på min blogg, det gläder mig verkligen. Denna fina dag tänkte jag passa på att skriva ett inlägg om vårt spa som vi har fixat hemma hos oss, ni är nämligen ett par som har frågat mig om detta. Dessutom kommer det till viss del handla om den hjälpen vi fick med renovering i Eksjö.

När jag och min man för några år sedan flyttade in i vårt nuvarande hus hade vi redan planer på att bygga om en del av källaren till ett spa, det är nämligen något vi båda har drömt om länge. För att klargöra det hela, det är inte ett stort lyxigt spa vi pratar om utan lite mer av en wellness/må bra-avdelning. Planen har alltid varit att ha ett rum dit man alltid kan gå för att varva ner och bara ta det lugnt. Idag har vi äntligen blivit färdiga med vårt spa och vi hade inte kunnat vara mer än nöjda. I vårt spa har vi bastu, yogamattor, bubbelbad, dusch och högtalare med lugn musik. Kort sagt det man behöver för att kunna koppla av en liten stund.

För att kunna åstadkomma detta har vi behövt ta hjälp, professionell hjälp var det som krävdes för att vår vision skulle gå i uppfyllelse. Vi vände oss till ett företag som framför allt arbetar med renovering i Eksjö och dess omnejd. Nu i efterhand är vi extremt nöjda med att vi valde att ta den här hjälpen, hade vi inte gjort det kan jag garantera att resultatet inte hade blivit lika bra. Nästa gång det är dags att göra om kommer jag inte tveka en sekund på att återigen ta professionell hjälp med renovering i Eksjö, vilket jag tror att min man också håller med om.


Kommentarer är stängda.