Vände mig till en elektriker

Vände mig till en elektriker

Hejsan igen, jag skriver för det mesta om hälsa och livsstil och att jag skriver mycket om yoga beror på att jag mår så bra av det och gärna vill att ni som läser mina inlägg ska känna att även ni kan börja med det för att se om det hjälper. Men nu idag så kommer jag att skriva om någonting helt annat för det händer annat i livet som jag vill dela med mig om till er också, som att vi fick hjälp av en elektriker i Arvika

Vi har nyligen renoverat köket och det innebar bland annat att elektrikern la in fler uttag åt oss. Men han gjorde också något annat, nämligen bytte all el från ojordad till jordad. Jag hade ingen aning om vad detta innebar men denne elektriker förklarade allt väldigt pedagogiskt så att jag förstod. För när vår villa byggdes 1968 så var det inte alls samma standard på elen som det är idag, och när vi ändå skulle renovera köket stod vi i valet att antingen byta ut all el och får det jordat i hela villan, eller så kunde vi sätta in en jordfelsbrytare som hade blivit billigare, men att byta elen är ett bättre och säkrare alternativ så vi valde det.  

Det elektriker som kom till oss var mycket duktig, vi hade några frågor om andra saker med el i huset, det är inte alltid lätt för mig att förstå tekniskt avancerade saker, haha, men denne elektriker i Arvika förklarade det på ett enkelt och bra sätt. Jag känner mig tryggare nu med den nya elen i huset och det gör min fru också. Så behöver ni hjälp med elen så ska ni vända er till denne elektriker under förutsättning att ni bor i Arvika. Tack för den här gången, hej.


Kommentarer är stängda.