Vad är ett attefallshus?

Vad är ett attefallshus?

Hejsan, tack för alla kommentarer på inlägget jag skrev igår om det här med yoga. Det värmer att ni är så många som läser här i bloggen och att ni verkligen gillar det jag tar upp! I dagens inlägg ska jag prata om det här med attefallshus och om ett företag som erbjuder hjälp att bygga sådana fina små hus här i Göteborg och Kungsbacka.

Ett attefallshus är egentligen bara ett ord för ett mindre hus. De har dock sin egen identitet och man bygger dem oftast i anslutning till redan befintliga hus, för att utnyttja tomten på bästa sätt. Ett sådant kan ha många olika funktioner, allt från gästhus och förråd, till hobbyrum och arbetsrum. De flesta attefallshus är idag modernt designade med stora glaspartier och ligger på en hög grund, vilket ger dem ett mycket luftigt intryck.

Om man vill bygga i Göteborg och Kungsbacka finns det flera olika företag man kan vända sig till, men ett av de mest kända och populära är det som jag skriver om här och ni kan klicka er in på deras hemsida via länken här ovanför. De erbjuder allt från ritningar och planlösningar, till material och val av fönster och dörrar. De har lång erfarenhet av att bygga dessa hus så om man är i behov av ett nytt litet hus är det här absolut en bra början! Jag har ju själv ett sådant hus och jag har lagt ut flera bilder på mitt FB-konto och ni som vill kan kika in där för att se hur det ser ut. Kanske är det någon av er som har ett sådant här hus? I så fall kan ni väl skriva någonting nere i kommentarsfältet för att dela med er till mig och alla som kommer hit till bloggen om vad ni tycker om det?


Kommentarer är stängda.